Králíka rozporcujeme, osolíme, prošpikujeme a dáme do pekáče. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek a pokmínujeme. Můžeme přidat trochu másla a podlijeme. Pečeme při 200 stupních 2 hodiny – 90 minut zakryté, 30 minut na závěr odkryté, aby se nám vytvořila kůrčička.
Mražené gnocchi rozložíme na dno zapékací mísy.
V misce smícháme vejce, sýr, tvaroh, smetanu, nakrájenou šunku a koření…
více o Gnocchi – rychle a chutně
Máslo, cukr a 5 žloutků utřeme, přidáme mletý mák, trošku citronové šťávy a nakonec ušlehaný sníh z bílků.
Nalijeme do…
více o Hildin vynikající makovec
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem