Králíka rozporcujeme, osolíme, prošpikujeme a dáme do pekáče. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek a pokmínujeme. Můžeme přidat trochu másla a podlijeme. Pečeme při 200 stupních 2 hodiny – 90 minut zakryté, 30 minut na závěr odkryté, aby se nám vytvořila kůrčička.
Mražené gnocchi rozložíme na dno zapékací mísy.
V misce smícháme vejce, sýr, tvaroh, smetanu, nakrájenou šunku a koření…
více o Gnocchi – rychle a chutně
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Na oleji necháme zpěnit na hrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou uzenou krkovičku a lehce osmahneme.…
více o Poctivá zelňačka se smetanou