sýr
Pecorino Romano nebo Parmigiano Reggiano, čerstvě strouhaný
1
snítka
řapíkatý celer
1
ks
červená cibule
Postup přípravy receptu
Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli. Do základu nastrouháme řapíkatý celer, mrkev, přidáme na 1x1 cm kostičky nakrájenou slaninu, zalijeme rajčaty a chvíli podusíme. Na závěr dochutíme solí. Na talíři sypeme strouhaným sýrem.
Těstoviny uvařte dle návodu na obalu. Šunku nakrájejte na středně silné nudličky, ořechy nasekejte na kousky, parmazán…
více o Penne s ořechovou omáčkou
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Osmahneme cibulku do zlatova, zaprášíme paprikou, pridáme pokrájenou klobásu s česnekem, zalijeme horkou vodou, pridáme…
více o Zelňačka pro moji milou