Steaky po obou stranách naklepeme, okraje nařízneme a posypeme nahrubo umletým pepřem. Takto připravené steaky vložíme do olejové marinády. Ve velké pánvi rozpálíme olej a steaky z každé strany asi 3 minuty opečeme a položíme na horký talíř. Do pánve vložíme kousky cibule, osmažíme ji a položíme vedle steaků. Smícháme máslo, nasekanou petrželku, česnek a tuto směs klademe na připravené maso. Podusíme oloupaná omytá rajčata, posypeme strouhaným sýrem a lehce osolíme. Sýr spolu s rajčaty přidáme na talíř a vše posypeme nahrubo umletým černým pepřem.
Mouku smícháme s mlékem a žlouky, přidáme nasekanou petrželku opepříme a osolíme. Do těsta přidáme rohlíky pokrájené na…
více o Výborné hrníčkové knedlíky
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě