Do mísy vsypeme všechny ingredience a vše pečlivě prošleháme. Těsto vlijeme do plechu s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 150°c, 45min. Jelikož každá trouba peče jinak doporučuji po 30min. píchnout do buchty zda je hotová a těsto se na špejli nelepí.
S buchtou nepracujeme dokud nevychladne (teplá se trhá).
Je vynikající když buchtu polijeme čokoládou na vaření a posypeme ořechy.
Vše promícháme v lité těsto. Pekáč vymastíme tukem a vysypeme moukou nebo strouhankou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě…
více o Ořechová buchta bez vážení
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové