Do mísy vsypeme všechny ingredience a vše pečlivě prošleháme. Těsto vlijeme do plechu s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 150°c, 45min. Jelikož každá trouba peče jinak doporučuji po 30min. píchnout do buchty zda je hotová a těsto se na špejli nelepí.
S buchtou nepracujeme dokud nevychladne (teplá se trhá).
Je vynikající když buchtu polijeme čokoládou na vaření a posypeme ořechy.
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o „Paličkové" linecké cukroví
Cibuli nakrájíme na jemno, z vajec vyrobíme vejce míchaná, špekáčky a okurky rozřízneme podélně na čtvrtiny. Plátky…
více o Španělské ptáčky podle mamky