Vše smícháme dohromady, mléko dáváme až nakonec. Pořádně smícháme a množství mléka poznáme tak, že se těsto dobře nalévá na plech. Nesmí zkrátka být moc husté. Vše pořádně promíchat, aby těsto nebylo hrudkovaté. Potom pečeme asi 10 minut na 200 °C, pak ztlumíme na 180 °C.
Je to recept jednoduchý, který zvládne každá začátečnice. Stačí navrch posypat moučkovým cukrem, nebo používám na ozdobu dortovou náplň ze sáčku.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Vše smícháme dohromady. Navrch poklademe ovoce (ne po celém povrchu) a dáme do rozehřáté trouby péct 40 minut na 180…
více o Bublanina bez vajec a mléka