Vše smícháme dohromady, mléko dáváme až nakonec. Pořádně smícháme a množství mléka poznáme tak, že se těsto dobře nalévá na plech. Nesmí zkrátka být moc husté. Vše pořádně promíchat, aby těsto nebylo hrudkovaté. Potom pečeme asi 10 minut na 200 °C, pak ztlumíme na 180 °C.
Je to recept jednoduchý, který zvládne každá začátečnice. Stačí navrch posypat moučkovým cukrem, nebo používám na ozdobu dortovou náplň ze sáčku.
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové