Oloupaná jablka nastrouháme, přidáme vše ostatní a vytvoříme těsto. Pokud se nám zdá těsto husté, můžeme zředit troškou mléka (záleží, kolik dáme oleje). Těsto přelijeme na vymazaný a vysypaný plech nebo na pečicí papír a pečeme cca 45 minut (160 °C horkovzdušná trouba, 180 °C normální).
Po vychladnutí můžeme polít čokoládovou polevou a posypat strouhanými ořechy nebo kokosem.
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Dáme svařit 2/3 mléka, nejprve osolíme (díky tomu by se nám omáčka neměla později srazit) a dáme kopr. Ve zbylém mléce…
více o Koprová omáčka od maminky
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč