Oloupaná jablka nastrouháme, přidáme vše ostatní a vytvoříme těsto. Pokud se nám zdá těsto husté, můžeme zředit troškou mléka (záleží, kolik dáme oleje). Těsto přelijeme na vymazaný a vysypaný plech nebo na pečicí papír a pečeme cca 45 minut (160 °C horkovzdušná trouba, 180 °C normální).
Po vychladnutí můžeme polít čokoládovou polevou a posypat strouhanými ořechy nebo kokosem.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny