Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1 cm. Naskládáme vedle sebe do formy vyložené folií nebo alobalem. Dle návodu na obalu si připravíme jogurtovou želatinu, osladíme ji dle chuti a perníkovou vrstvu zalijeme. Do ní hned naskládáme další vrstvu perníků, které do želatiny lehce zamáčkneme. Zalijeme zbytkem želatiny, uhladíme a necháme do druhého dne navlhnout a ztuhnout. Podáváme ozdobené strouhaným perníkem nebo šlehačkou.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Žloutky utřeme s cukrem doběla, přidáme měkké máslo, kakao, ořechy, prášek do pečiva, rum a nakonec sníh z bílků. Dáme…
více o Ořechovo-brusinkové řezy
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE