Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1 cm. Naskládáme vedle sebe do formy vyložené folií nebo alobalem. Dle návodu na obalu si připravíme jogurtovou želatinu, osladíme ji dle chuti a perníkovou vrstvu zalijeme. Do ní hned naskládáme další vrstvu perníků, které do želatiny lehce zamáčkneme. Zalijeme zbytkem želatiny, uhladíme a necháme do druhého dne navlhnout a ztuhnout. Podáváme ozdobené strouhaným perníkem nebo šlehačkou.
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Dáme svařit 2/3 mléka, nejprve osolíme (díky tomu by se nám omáčka neměla později srazit) a dáme kopr. Ve zbylém mléce…
více o Koprová omáčka od maminky
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč