Z másla, cukru, mouky a prášku do perníku vyrobíme drobenku. 3/4 jí natlačíme do formy vyložené pečicím papírem. Nahoru přidáme umíchanou náplň z jogurtu, zakysané smetany, medu a vanilkového pudinku. Na tuto náplň naložíme nastrouhaná jablka. Navrch můžeme dát rozinky, skořici, cukr, semínka. Jablka posypeme zbytkem drobenky a pečeme v horkovzdušné troubě na 180 stupňů asi 35 minut.
Zelí dusíme zvolna s uzeným kolenem nebo nožičkami.V jiném kastrolu zpěníme na sádle cibuli, vložíme na ni na kostky…
více o Sedmihradské zelí (vrstvené)
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
1 Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte…
více o Banánovo-karamelový dort