Z másla, cukru, mouky a prášku do perníku vyrobíme drobenku. 3/4 jí natlačíme do formy vyložené pečicím papírem. Nahoru přidáme umíchanou náplň z jogurtu, zakysané smetany, medu a vanilkového pudinku. Na tuto náplň naložíme nastrouhaná jablka. Navrch můžeme dát rozinky, skořici, cukr, semínka. Jablka posypeme zbytkem drobenky a pečeme v horkovzdušné troubě na 180 stupňů asi 35 minut.
Všechny suroviny umícháme, rozetřeme na vymaštěný a hrubou moukou vysypaný plech a upečeme. Upečený a vychladlý koláč…
více o Jednoduchý jablkový koláč
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka