Hmotu necháme odležet 1 noc – potom ji vyválíme asi tak na 5 mm a vykrajujeme. Dáme péct na vymazaný plech. Pozor, dále od sebe, pečeme ne příliš prudce. Potom je slepujeme: džem + ořechy + rum = mňamka. Obalíme v čokoládě a dáme do zavírací krabice nebo sáčku přes noc, aby změkly.
Z této dávky je toho dost, tak nemusíte všechno slepit zároveň, nechte si i na přístě.
Množství surovin je na 20 cm širokou formu.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1 cm. Naskládáme vedle sebe do formy…
více o Perník z perníků – nepečený
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme…
více o Kuřecí steak v pita chlebu
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole