Hmotu necháme odležet 1 noc – potom ji vyválíme asi tak na 5 mm a vykrajujeme. Dáme péct na vymazaný plech. Pozor, dále od sebe, pečeme ne příliš prudce. Potom je slepujeme: džem + ořechy + rum = mňamka. Obalíme v čokoládě a dáme do zavírací krabice nebo sáčku přes noc, aby změkly.
Z této dávky je toho dost, tak nemusíte všechno slepit zároveň, nechte si i na přístě.
Množství surovin je na 20 cm širokou formu.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1 cm. Naskládáme vedle sebe do formy…
více o Perník z perníků – nepečený
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou…
více o Králík na houbách a hořčici
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu