Oba druhy masa a slaninu nakrájíme na kostky asi 2×2 cm, klobásy asi na 1 cm kolečka. Vše osolíme, opepříme, v míse smícháme s hořčicemi. Necháme uležet do druhého dne. Druhý den si vezmeme zapékací misku, vymažeme ji olivovým olejem a maso a klobásu do ní poklademe. Dáme péci. Během pečení podléváme vodou. Když je hovězí maso dostatečně měkké, přidáme do misky cibuli nakrájenou na nudličky, jakmile zesklovatí, zalijeme celou směs smetanou a necháme ji zrůžovět.
Smícháme mouku s kakaem a kypřidlem. Přidáme cukry, čokoládu, cuketu, vejce, olej a vše důkladně promícháme. Vymazanou…
více o Cuketová kostka s čokoládou
V hrnku smicháme mouku, kypřící prášek, cukr a granko ( popř. kakao). Poté přidáme celé vejce, a nakonec mléko a olej. …
více o Bábovka pro pilně pracující
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici