
3.14
Žampiony očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem. Nadrobno pokrájenou cibuli a anglickou… více o Dřevorubecký kastrůlek
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Na rozehřátém másle dozlatova opečeme plátky žampionů, přidáme kolečka cibule,… více o Pestrý těstovinový salát
Z přísad kromě kapusty vymícháme hmotu. Kapustu spaříme a necháme pak vychladnout. Poté s ní vyložíme formu na dort a… více o Masový dort
Grilování k teplým letním měsícům neodmyslitelně patří. Kdo by odolal masu lehce provoněnému… Celý článek
Jahody jsou skvělé ovoce a jejich snad jedinou nevýhodou je to, že v čerstvém stavu nevydrží… Celý článek
Buď ji milujete, nebo nenávidíte. A pokud jste zastánci druhého „tábora“, je to velká škoda.… Celý článek
Nejste se sebou spokojeni a chtěli byste nějaké to kilo shodit? Snaha zhubnout 5 kg může být… Celý článek
Mouku prosijeme, osolíme, do dolíčku rozdrobíme droždí, vlijeme žloutek s troškou mléka a cukrem, vymícháme nelepivé… více o Zelníky
Strouhané vařené brambory dáme do mísy, trošku osolíme, přidáme droždí, které jsme rozpustili v mléce se lžící cukru.… více o Bramborové vdolky
Do mísy nalijeme část mléka, ve kterém rozpustíme droždí. Přisypeme hladkou mouku, sůl, zbytek mléka a olej. Zpracujeme… více o Chlebové bochánky
Podmáslí rozšleháme se žloutky, cukrem, moukou, práškem do pečiva a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Pečeme na… více o Kypré podmáslové lívanečky
Ingredience rychle zpracujeme na těsto a necháme hodinu odpočinout. Poté vyválíme na plát a vykrajujeme kolečka se… více o Miminka
Brambory prolisujeme a k vychladlým přidáme jemný tvaroh, cukr, vejce, rozinky, strouhanou kůru, špetku soli, mouku.… více o Tvarohové krokety
Nejdříve uděláme náplň. Oloupeme jablka a nakrájíme je na menší kousky nebo plátky. Do hrnce dáme menší kousek či lžíci… více o Levný práškový závin
Rozšleháme vejce, změklé máslo a cukr do pěny. Přidáme tvaroh a nakonec mouku. Těsto necháme ztuhnout alespoň půl… více o Šárčiny ovocné knedlíky
Plát lasagna vložíme na dno pekáče. Naneseme asi 1cm vrstvu omáčky bolognese a poté vrstvu omáčky bešamel také 1cm. Pak… více o Lasagna Bolognese
Nakrájíme celer na jeden tlustý plátek, posolíme špetkou soli a dáme zatím stranou. Dále dáme rajčatový protlak na… více o Chalupářská bašta
MASOVÁ SMĚS Maso nakrájíme na kostky, smícháme se solamylem, solí, pepřem, worchesterem a sojovkou. Necháme ho v… více o Bramboráčky s masovou směsí
Vepřové maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěním enajemno nakrájenou cibulku, přidáme maso, 2 lžíce mleté papriky a… více o Segedýnská dobrota