2.89
Sýr utřeme s cibulkou, česnekem, na malé kousky nakrájenou paprikou (stačí půlka) a najemno nasekanou feferonkou.… více o Pikantní pomazánka ze sýra Cottage s paprikou
Vytvoříme klasické palačinkové těsto, jen místo mléka dáme limonádu – může být i ovocná. Na pánvi lehce vytřené tukem… více o Colové palačinky
Čočku propláchneme a dáme namočit do studené vody (stačí 1–2 hodiny). Pak ji v téže vodě uvaříme doměkka. Ponecháme v… více o Pikantní čočka s kuřecím masem
Zatímco ostatní těsta se míchají a různě hnětou, to odpalované musíte před pečením ještě… Celý článek
Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
V srdci Londýna, na okraji malebného parku Hampstead Heath, se nachází historická perla – The… Celý článek
Pokud hledáte jídlo s halloweenskou tematikou, tedy dostatečně strašidelné, a zároveň takové,… Celý článek
Víno smíchat s cukrem a svařit( v mikrovlnce). Do vařícího vína nasypat pepř a nechat vychladnout. Pak vmíchat do… více o Pepřová omáčka
Rozválíme listové těsto a silně je potřeme kečupem smíchaným s několika prolisovanými stroužky česneku. Poklademe… více o Zelňáky z listového těsta
Drobné ovoce ponecháme v celku, větší pokrájíme a dáme vařit s cukrem, vodou a kořením. Vše povaříme cca 20 minut. Pak… více o Zimní čaj od Báry
Sýr a majonéza se dobře vymíchá, přidá se umleté maso nebo salám, nastrouhaná mrkev, křen, sůl a cukr. Podáváme na… více o Křenová pomazánka s uzeným masem
Recept mám od své zesnulé tety. Maso je jedinečné, měkoučké a šťavnaté. Plecko si nakrájíme na větší kousky, naklepeme … více o Tetino maso
Na vále zpracujeme rukama hladké těsto. Rozdělíme je na poloviny. Každou polovinu položíme na plech vyložený papírem na… více o Nebe v hubě
Listové těsto rozválíme. Potřeme ho směsí kečupu s prolisovaným česnekem a posypeme kořením na pizzu. Na směs poklademe… více o Minipizzy – šnečci
Zpracovat těsto a rozdělit na 8 dílů,poté vyválet válečky a každý rozválet válečkem na šířku cca 1cm. Přehnout půlku… více o Tvarohové miništoly
1. Jehněčí kolinko nařízneme nožem u kosti a tupou stranou nože očistíme kost. 2. Osolíme, opepříme a opečeme v hrnci… více o Konfitované jehněčí kolínko s limetkovo-batátovým pyré
Čokoládu vsypeme do oslazené smetany, za stálého míchání přivedeme k varu a pak necháme vychladnout. Čokoládovou… více o Pařížský krém
Cibulový čaj pochází z řady osvědčených "babských" receptů. Znám a dělám dva druhy čaje: **I.** Dvě oloupané cibule… více o Cibulový čaj proti kašli a nachlazení
Bílky ušleháme s polovinou cukru do tuha. V jiné míse šleháme žloutky s druhou polovinou cukru a vanilkovým cukrem,… více o Mramorový korpus