Salát očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme ji na kostičky. Fazole a kukuřici propláchneme vodou a necháme je na sítu okapat. Na suché pánvi osmažíme dokřupava plátky uzeného bůčku, vyjmeme je a na zbylém oleji zesklovatíme na kolečka nakrájenou cibuli. Vlijeme kečup, přidáme několik kapek tabasca, vše zamícháme, krátce povaříme a necháme vychladnout. Salát vložíme do mísy, promícháme s nakrájenou paprikou, okapanými fazolemi, kukuřicí a vlijeme zálivku. Přikrytou mísu necháme 15 minut odležet. Poté salát důkladně promícháme a povrch ozdobíme osmaženými plátky bůčku.
Do mouky uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přelijeme trochou mléka a smícháme s droždím. Necháme asi 10 minut…
více o Skořicoví šneci s polevou
Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat,…
více o Kolínka se zelím a nivou
Do litru vody přidáme půlku bujónu, nakrájený brambor na malé kostičky a nadrobno nasekané květákové růžičky, vše dáme…
více o Rychlá květáková polévka
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej.
Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,…
více o Salát s grilovaným sýrem II.