Salát očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme ji na kostičky. Fazole a kukuřici propláchneme vodou a necháme je na sítu okapat. Na suché pánvi osmažíme dokřupava plátky uzeného bůčku, vyjmeme je a na zbylém oleji zesklovatíme na kolečka nakrájenou cibuli. Vlijeme kečup, přidáme několik kapek tabasca, vše zamícháme, krátce povaříme a necháme vychladnout. Salát vložíme do mísy, promícháme s nakrájenou paprikou, okapanými fazolemi, kukuřicí a vlijeme zálivku. Přikrytou mísu necháme 15 minut odležet. Poté salát důkladně promícháme a povrch ozdobíme osmaženými plátky bůčku.
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata…
více o Kuřecí maso s hroznovým vínem