Salát očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme ji na kostičky. Fazole a kukuřici propláchneme vodou a necháme je na sítu okapat. Na suché pánvi osmažíme dokřupava plátky uzeného bůčku, vyjmeme je a na zbylém oleji zesklovatíme na kolečka nakrájenou cibuli. Vlijeme kečup, přidáme několik kapek tabasca, vše zamícháme, krátce povaříme a necháme vychladnout. Salát vložíme do mísy, promícháme s nakrájenou paprikou, okapanými fazolemi, kukuřicí a vlijeme zálivku. Přikrytou mísu necháme 15 minut odležet. Poté salát důkladně promícháme a povrch ozdobíme osmaženými plátky bůčku.
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata…
více o Kuřecí maso s hroznovým vínem
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky