Očištěné filety osolíme, opepříme a obalíme lehce v paprice. Cibuli nakrájíme na kolečka a česnek na plátky. Na pánvi krátce orestujeme cibuli i česnek, přidáme filety a osmahneme dozlatova. Pak dáme filety v zapékací míse do předehřáté trouby na 180–200 stupňů krátce zapéct cca 10 minut. Jemně zalijeme pivem a necháme probublat. Podáváme s bramborem, chlebem či vekou.
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka