Pikantní kapr na pivu

2.2

hodnoceno: 15
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • paprika
    • 200
      ml pivo desítka, světlé
    • olej
    • 4
      ks kapří filety

Postup přípravy receptu

  • Očištěné filety osolíme, opepříme a obalíme lehce v paprice. Cibuli nakrájíme na kolečka a česnek na plátky. Na pánvi krátce orestujeme cibuli i česnek, přidáme filety a osmahneme dozlatova. Pak dáme filety v zapékací míse do předehřáté trouby na 180–200 stupňů krátce zapéct cca 10 minut. Jemně zalijeme pivem a necháme probublat. Podáváme s bramborem, chlebem či vekou.
  • Nepoužívejte pivo dvanáctku, jídlo by zhořklo.
  • Můžeme použít i tresku místo kapra.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: