V hrnci uvaříme rýži dle návodu na krabici a zcedíme. Na velké pánvi osmahneme na olivovém oleji jemně pokrájenou cibuli. Přidáme chilli omáčku, jemně pokrájenou chilli papričku, šunku na malé kostičky a hrášek. Pořádně promícháme a cca tři minuty necháme osmahnout. Necháme na mírném ohni a přidáme ryži. Po cca pěti minutách míchání je vše hotovo. Posypeme sýrem dle chuti a podáváme.
Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.…
více o Rybí filé pečené s jogurtem
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem