Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs Mangoot Mix. Přidejte 200 ml vody, 200 ml kokosového mléka a sůl dle chuti. Přiveďte k varu a potom přidejte rybu. Na mírném ohni duste ještě asi 15 minut, aby ryba změkla.
Cibule (čím více, tím lépe) a papriku nakrájíme najemno. Maso rozkrájíme na kostičky (měly by být menší, aby nepadaly z…
více o Pikantní směs na topinky
Ořechy rozmixujeme a smícháme s prolisovaným česnekem, toustový chléb namočíme ve vodě, z nasáklého pečiva vymačkáme…
více o Ořechová pomazánka na topinky
Nejprve si banány oloupeme a pak rozkrojíme na půl a položíme na talířek. Mléko s kakaem pak spojíme, aby vznikl jakoby…
více o Banány s čokoládovou polevou