Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs Mangoot Mix. Přidejte 200 ml vody, 200 ml kokosového mléka a sůl dle chuti. Přiveďte k varu a potom přidejte rybu. Na mírném ohni duste ještě asi 15 minut, aby ryba změkla.
Cibule (čím více, tím lépe) a papriku nakrájíme najemno. Maso rozkrájíme na kostičky (měly by být menší, aby nepadaly z…
více o Pikantní směs na topinky
Mleté maso smícháme s kostičky cibule, prolisovaným česnekem a ostatním kořením, zakápneme sojovou omáčkou, popř. ještě…
více o Slavnostní plněný chleba
Máslo, med, žloutky, vanilkový cukr s citron. kůrou utřeme do pěny, přidáme mouku s jedlou sodou.
Těsto propracujeme a…
více o Žloutkovo-perníkové řezy
Z bílků ušleháme sníh. Nastrouhanou cuketu smícháme se všemi ostatními ingrediencemi, dle chuti můžeme přidat i další …
více o Zapečená cuketa s uzeninou
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Potom k těstu přidáme jogurt. Polohrubou mouku společně s práškem do pečiva prosijeme…
více o Jablečný koláč z jogurtu