Cibule (čím více, tím lépe) a papriku nakrájíme najemno. Maso rozkrájíme na kostičky (měly by být menší, aby nepadaly z topinky). Nastrouháme sýr.
Na vyšší pánvi rozehřejeme trochu sádla (kdo chce, může olej), na něm osklovatíme 1/2 pokrájené cibule. Pak přidáme maso. Restujeme, maso po chvíli pustí šťávu. Přidáme papriku. Chvíli vaříme, přidáme kečup (hodně) a opět vaříme. Přidáme zbytek cibule a nastrouhaný sýr, tím směs zahustíme. Dochutíme chilli a česnekem.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs Mangoot Mix.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Ořechy rozmixujeme a smícháme s prolisovaným česnekem. Toustový chléb namočíme ve vodě, z nasáklého pečiva vymačkáme…
více o Ořechová pomazánka na topinky
Mouku prosijeme do mísy a uprostřed uděláme důlek. Do něj rozdrobíme droždí a smícháme ho s 1 lžící cukru a 2-3 lžícemi…
více o Štóla marcipánová ovocná
Pohankové krupky vypereme ve studené vodě a necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme. Očištěné a oloupané…
více o Pohanka se žampiony a rukolou