Cibule (čím více, tím lépe) a papriku nakrájíme najemno. Maso rozkrájíme na kostičky (měly by být menší, aby nepadaly z topinky). Nastrouháme sýr.
Na vyšší pánvi rozehřejeme trochu sádla (kdo chce, může olej), na něm osklovatíme 1/2 pokrájené cibule. Pak přidáme maso. Restujeme, maso po chvíli pustí šťávu. Přidáme papriku. Chvíli vaříme, přidáme kečup (hodně) a opět vaříme. Přidáme zbytek cibule a nastrouhaný sýr, tím směs zahustíme. Dochutíme chilli a česnekem.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs Mangoot Mix.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Ořechy rozmixujeme a smícháme s prolisovaným česnekem. Toustový chléb namočíme ve vodě, z nasáklého pečiva vymačkáme…
více o Ořechová pomazánka na topinky
V hrnku smicháme mouku, kypřící prášek, cukr a granko ( popř. kakao). Poté přidáme celé vejce, a nakonec mléko a olej. …
více o Bábovka pro pilně pracující
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek
Jemně pokrájený špek společně s pokrájenou cibulí osmažíme dorůžova. Pak přidáme osmažit i na kostičky, nudličky či…
více o Dušené vepřové maso s hlívou