Cibule (čím více, tím lépe) a papriku nakrájíme najemno. Maso rozkrájíme na kostičky (měly by být menší, aby nepadaly z topinky). Nastrouháme sýr.
Na vyšší pánvi rozehřejeme trochu sádla (kdo chce, může olej), na něm osklovatíme 1/2 pokrájené cibule. Pak přidáme maso. Restujeme, maso po chvíli pustí šťávu. Přidáme papriku. Chvíli vaříme, přidáme kečup (hodně) a opět vaříme. Přidáme zbytek cibule a nastrouhaný sýr, tím směs zahustíme. Dochutíme chilli a česnekem.
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs Mangoot Mix.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Ořechy rozmixujeme a smícháme s prolisovaným česnekem. Toustový chléb namočíme ve vodě, z nasáklého pečiva vymačkáme…
více o Ořechová pomazánka na topinky
Do zapékací misky naskládat vrstvu brambor (polovina celkového množství). Osolíme, opepříme a okmínujeme. Jako další…
více o Zapečené brambory se smetanou
Čočku propereme, dáme do hrnce s očištěnou a pokrájenou mrkví a celerem, přidáme bobkový list, zalijeme vodou (vývarem)…
více o Čočková polévka s klobásou