Roštěnku nakrájíme na nudličky, orestujeme, přidáme játra, kápie, žampiony. Pak přidáme kečup, chilli koření a vývar nebo vodu, podle hustoty omáčky. Ozdoba na talíři šlehačkou.
Cibule (čím více, tím lépe) a papriku nakrájíme najemno. Maso rozkrájíme na kostičky (měly by být menší, aby nepadaly z…
více o Pikantní směs na topinky
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs Mangoot Mix.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Zelí scedíme, překrájíme na drobnější kousky, smícháme s hladkou moukou, vejci, okořeníme kmínem, majoránkou, česnekem,…
více o Bramboráky z kyselého zelí
Z mandarinek slijeme šťávu a doplníme vodou na 3 dl. Z této tekutiny a přislušného množství prvního pudinkového prášku …
více o Pudinková mísa s mandarinkami
Uvařené brambory oloupejte a poté nastrouhejte na jemném struhadle. Přidejte vejce, sůl, mouku, krupici a vypracujte…
více o Bramborový knedlík s cibulkou