Roštěnku nakrájíme na nudličky, orestujeme, přidáme játra, kápie, žampiony. Pak přidáme kečup, chilli koření a vývar nebo vodu, podle hustoty omáčky. Ozdoba na talíři šlehačkou.
Cibule (čím více, tím lépe) a papriku nakrájíme najemno. Maso rozkrájíme na kostičky (měly by být menší, aby nepadaly z…
více o Pikantní směs na topinky
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs Mangoot Mix.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Nálev vytvoříme povařením piva s kořením. Cibule nakrájíme na kolečka .Buřty rozřízneme a vložíme do nich trochu koření…
více o Utopenci v pivním nálevu
Trochu zatvrdlé housky nakrájíme na tenké plátky (3-4 mm), mléko nalijeme v nízké vrstvě na mělký talíř a 1/3 plátků…
více o Žemlovka s jablky a tvarohem