3.5
Vepřová žebírka osolíme, podlijeme vodou a pečeme při teplotě asi 200 stupňů 40-50minut.Neustále poléváme šťávou, která… více o Pikantní žebírka
Dejte si u řezníka nasekat jednotlivá žebra nebo bok, raději vyšší a libovější. Počítejte jedno až dvě na osobu. Pekáč… více o Vepřová žebírka – spareribs
Žebírka nařežte na několik dílů, vložte do hrnce s vařící vodou a povařte 30 minut. Pečicí plech vyložte alobalem, na… více o Vepřová žebírka Barbecue
Jestli hledáte způsob, jak dodat svému tělu energii, zlepšit pleť a zároveň podpořit zdraví,… Celý článek
Jídlo spojuje. Důkazem toho je gastronomický festival F.O.O.D. piknik, na kterém se poslední… Celý článek
Nepečené dezerty se hodí kdykoli, obzvlášť teď, když je stále horko a navíc ještě dozrává… Celý článek
Vinobraní je v plném proudu a s ním i ochutnávky vína a burčáku. Výroba vína je poměrně… Celý článek
Vezmeme větší vyšší pánev (nejlépe s pokličkou) a do ní dám většá množství oleje (tak půl cm). Syrové brambory důkladně… více o Brambory trochu jinak
Máslo rozehřejeme a smícháme s ostatními ingrediencemi. Kuřecí křidélka osušíme a osmažíme do zlatova (fritovací hrnec… více o Buffalo Wings
Do kulaté formy o průměru cca 26 cm dáme rozválené listové těsto a necháme vyšší okraj, na těsto poklademe plátky… více o Pórkový koláč z listového těsta
Žloutky se utřou v mixéru s polovinou cukru, postupně se přidává vařicí voda, pak sníh z bílků do kterého se přidá… více o Švédský dort
Sušené houby namočíme alespoň na 1/2 hodiny do studené vody. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky.… více o Bramboračka se sušenými houbami
V 0,5 litru teplého mléka rozpustíme 10 polévkových lžic rostlinného tuku nebo oleje. Po schladnutí rozmícháme v mléce… více o Jemná perníková buchta
cibuli, špenát a cuketu nakrájenou na kosky rozvaříme a podusíme v míse si připravíme nakrájené rohlíky, nastrouhaný… více o Cuketa se špenátem
Na rozpáleném tuku orestujeme cibuli a prsíčka nakrájená na nudličky. Okořeníme paprikou, pepřem, osolíme. Přidáme lečo… více o Zapečené palačinky s kuřecím masem
Smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáme ostatní suroviny. Těsto vlijeme do předem vymazené a strouhankou vysypané… více o Bábovčička – kokosák
Drůbeží játra a drůbeží srdíčka očistíme a opláchneme studenou vodou.Srdíčka spaříme horkou vodou a scedíme. Cibuli… více o Drůběží játra a srdce
1. V míse smíchejte mouku se solí s máslem. Máslo zapracujte rukama do mouky, přidejte 50 ml vody a vypracujte těsto. … více o Quiche lorraine