Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

3.44

hodnoceno: 18
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr krystal
    • 200
      g polohrubá mouka
    • čokoláda
    • 4
      lžíce horká voda
    • 1
      balení šlehačka v prášku
  • Krém
    • 0,5
      l mléko
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 4
      lžíce cukr krystal
    • 250
      g hera
    • 1
      ks tvaroh z vaničky
    • 2
      balení jahodový pudink

Postup přípravy receptu

  • Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu.
  • Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků.
  • Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečeme korpus.
  • Připravíme krém: Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanilkový cukr, tvaroh a heru.
  • Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
Zařazení: Moučníky Buchty Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.