Cukr, citronovou šťávu a žloutky třeme asi 20 minut do zpěnění. Potom přidáme po kapkách rum, po lžících mouku, z bílků ušlehaný tuhý sníh a všechno zlehka promícháme. Těsto nalijeme do bábovkové formy vymazané a vysypané prosátou strouhankou a v středně vyhřáté troubě upečeme dorůžova. Vychladlou bábovku opatrně vyklopíme a ihned posypeme vanilkovým cukrem.
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. …
více o Buchta s margot čokoládou
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem