Cukr, citronovou šťávu a žloutky třeme asi 20 minut do zpěnění. Potom přidáme po kapkách rum, po lžících mouku, z bílků ušlehaný tuhý sníh a všechno zlehka promícháme. Těsto nalijeme do bábovkové formy vymazané a vysypané prosátou strouhankou a v středně vyhřáté troubě upečeme dorůžova. Vychladlou bábovku opatrně vyklopíme a ihned posypeme vanilkovým cukrem.
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Nakrájíme cibuli na kostičky a osmahneme ji lehce na oleji, přidáme mleté maso a koření a dusíme, až bude maso hotové. …
více o Zapékaná cuketa s mletým masem