V horké lázni si roztopíme čokoládu a tuk (horká lázeň je hrnec s vodou, ve kterém je menší hrnec, kam si dáme čokoládu a tuk). Mezitím si na párátko (lepší je kulaté) napíchneme piškot kulatým dolů, banán (průměr si zvolte sami) a na to další piškot kulatým nahoru. Tak to uděláme se všemi piškoty a banány.
Nakonec máčíme v čokoládě a položíme na alobal potřený trochou tuku. Podáváme ztuhlé.
Do části vlažného mléka rozmícháme trochu mouky, přisladíme 1 lžící cukru a rozdrobíme droždí - necháme vzejít kvásek. …
více o Cukrářská vánočka (mazanec)
Čajové šálky (6 ks) důkladně vymastíme (Herou či jakýmkoli podobným tukem) a důkladně vysypeme strouhankou. Sýr najemno…
více o Smažený sýr bez smažení
Nakrájené houby lehce osmahneme na rozpuštěném másle, osolíme, zalijeme vodou (asi 3/4 litru) a za občasného promíchání…
více o Houbová omáčka smetanová