Piškotové dezertíky na špejli

3.14

hodnoceno: 7
Příprava: 20 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 10
      ks dětské piškoty
    • 2
      lžička tuk
    • 12
      kostka hořká čokoláda
    • 5
      plátek banány

Postup přípravy receptu

  • V horké lázni si roztopíme čokoládu a tuk (horká lázeň je hrnec s vodou, ve kterém je menší hrnec, kam si dáme čokoládu a tuk). Mezitím si na párátko (lepší je kulaté) napíchneme piškot kulatým dolů, banán (průměr si zvolte sami) a na to další piškot kulatým nahoru. Tak to uděláme se všemi piškoty a banány.
  • Nakonec máčíme v čokoládě a položíme na alobal potřený trochou tuku. Podáváme ztuhlé.
  • Pozor! Tuk nesmí být husí ani kachní.
Zařazení: Pro děti Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: