Nejprve dáme jeden hrnek mléka do hrnce a necháme zahřát. Mezitím do druhého hrnku s mlékem rozpustíme pudink. Až se mléko v hrnci začne vařit, nalijeme do něj základ s pudinkem. Na mírném ohni vaříme dohusta. Potom odstavíme a za občasného míchání necháme vychladnout. Tvaroh smícháme s cukrem a přidáme vychladlý pudink. Do formy naskládáme na dno piškoty, na ně poklademe ovoce a navrch tvarohovo-pudinkový krém. Poté znovu piškoty, ovoce, krém a ve stejném pořadí pokračujeme, dokud formu nenaplníme. Necháme přes noc v lednici. Druhý den vyjmeme z formy, rozehřejeme čokoládu a polijeme jí dort.
Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do…
více o Piškotový dort s jahodami
Cukr a žloutky ušleháme, postupně přidáme vše ostatní a zamícháme. Opatrně přidáme sníh.
Do vymazaného a vysypaného…
více o Rybízová buchta s čokoládou
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. …
více o Buchta s margot čokoládou
Máslo utřeme s cukrem, přidáme vejce, mouku a prášek do pečiva. Vločky rozmixujem na jemno a přidáme s kokosem do těsta…
více o Kokosové dukátky (Anglie)
1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se…
více o Rybízová šťáva za studena