Nejprve dáme jeden hrnek mléka do hrnce a necháme zahřát. Mezitím do druhého hrnku s mlékem rozpustíme pudink. Až se mléko v hrnci začne vařit, nalijeme do něj základ s pudinkem. Na mírném ohni vaříme dohusta. Potom odstavíme a za občasného míchání necháme vychladnout. Tvaroh smícháme s cukrem a přidáme vychladlý pudink. Do formy naskládáme na dno piškoty, na ně poklademe ovoce a navrch tvarohovo-pudinkový krém. Poté znovu piškoty, ovoce, krém a ve stejném pořadí pokračujeme, dokud formu nenaplníme. Necháme přes noc v lednici. Druhý den vyjmeme z formy, rozehřejeme čokoládu a polijeme jí dort.
Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do…
více o Piškotový dort s jahodami
Kuřecí prsíčka omyjeme a osmahneme na trošce oleje. Po vychladnutí rozsekáme na drobné kousíčky (v robotu se to dělá…
více o Dobroučká kuřecí pomazánka
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme…
více o Koleno z papiňáku a remosky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí…
více o Pomazánka z uzené makrely
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná