Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do misky dáme dva tvarohy, strochu mléka a vychladnutý vanilkový pudink (1/2 l mléka a 1 sáček vanilkového pudinku).
Vše promícháme a přidáme cukr moučku na doslazení. Tímto krémem potřeme piškoty. Na krém poklademe pokrájené jahody po celém krému. Poté si vezmeme piškot, potřeme marmeládou a přiklopíme jej druhým piškotem.
Takto promazané piškoty poklademe na jahody. Poté znovu potřeme krémem, poklademe jahody a poté promazané piškoty. Vrch dortu potřeme krémem a navrch nastrouháme tatranku.
Poté dáme do druhého dne do ledničky a podáváme se šlehačkou.
Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já…
více o Treska s rýží a zeleninou