Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do misky dáme dva tvarohy, strochu mléka a vychladnutý vanilkový pudink (1/2 l mléka a 1 sáček vanilkového pudinku).
Vše promícháme a přidáme cukr moučku na doslazení. Tímto krémem potřeme piškoty. Na krém poklademe pokrájené jahody po celém krému. Poté si vezmeme piškot, potřeme marmeládou a přiklopíme jej druhým piškotem.
Takto promazané piškoty poklademe na jahody. Poté znovu potřeme krémem, poklademe jahody a poté promazané piškoty. Vrch dortu potřeme krémem a navrch nastrouháme tatranku.
Poté dáme do druhého dne do ledničky a podáváme se šlehačkou.
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta
TĚSTO
Smícháme změklé máslo, cukr krystal, polohrubou mouku, špetku soli a kakao. Po chvíli přidáme celé vejce. Těsto…
více o Dvoubarevný tvarohový koláč