Dortovou formu vytřeme máslem. Na dno formy poklademe celé piškoty. Poté si připravíme krém následujícím způsobem. Do misky dáme dva tvarohy, strochu mléka a vychladnutý vanilkový pudink (1/2 l mléka a 1 sáček vanilkového pudinku).
Vše promícháme a přidáme cukr moučku na doslazení. Tímto krémem potřeme piškoty. Na krém poklademe pokrájené jahody po celém krému. Poté si vezmeme piškot, potřeme marmeládou a přiklopíme jej druhým piškotem.
Takto promazané piškoty poklademe na jahody. Poté znovu potřeme krémem, poklademe jahody a poté promazané piškoty. Vrch dortu potřeme krémem a navrch nastrouháme tatranku.
Poté dáme do druhého dne do ledničky a podáváme se šlehačkou.
Do mísy prosijeme odvážené množství cukru a mléka, promícháme a přesypeme do pekárny. Přidáme med, sirup, aroma a vodu…
více o Falešná marcipánová hmota