Z uvedených přísad upečeme korpus, necháme vychladnout a rozkrojíme. Piškoty namočíme v převařené vychladlé šlehačce smíchané se 3 lžícemi rumu. Oba rozkrojené díly korpusu potřeme máslovým krémem, na spodní díl naskládáme namočené piškoty a přiklopíme vrchní díl potřenou částí na piškoty. Dort zatížíme a necháme v chladnu proležet, pak potřeme zbylým krémem i po obvodu, posypeme mletými ořechy a ozdobíme.
Zelí scedíme, překrájíme na drobnější kousky, smícháme s hladkou moukou, vejci, okořeníme kmínem, majoránkou, česnekem,…
více o Bramboráky z kyselého zelí
Ze snítek otrhejte lístky bylinek a nahrubo nasekejte. Do mixeru dejte dijonskou hořčici, přidejte sůl, pepř a nasekané…
více o Country marináda s tymiánem