Z uvedených přísad upečeme korpus, necháme vychladnout a rozkrojíme. Piškoty namočíme v převařené vychladlé šlehačce smíchané se 3 lžícemi rumu. Oba rozkrojené díly korpusu potřeme máslovým krémem, na spodní díl naskládáme namočené piškoty a přiklopíme vrchní díl potřenou částí na piškoty. Dort zatížíme a necháme v chladnu proležet, pak potřeme zbylým krémem i po obvodu, posypeme mletými ořechy a ozdobíme.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
V mističce pečlivě smícháme kelímek smetany a přibližně 4 trojúhelníčky taveného sýra do hladka, můžeme naředit trochu…
více o Rychlá omáčka na těstoviny