Z uvedených přísad upečeme korpus, necháme vychladnout a rozkrojíme. Piškoty namočíme v převařené vychladlé šlehačce smíchané se 3 lžícemi rumu. Oba rozkrojené díly korpusu potřeme máslovým krémem, na spodní díl naskládáme namočené piškoty a přiklopíme vrchní díl potřenou částí na piškoty. Dort zatížíme a necháme v chladnu proležet, pak potřeme zbylým krémem i po obvodu, posypeme mletými ořechy a ozdobíme.
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření…
více o Nakládaný hermelín III.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Kukuřici necháme okapat.
V misce smícháme sýr s rozmačkaným česnekem a kukuřicí. Na chvíli dáme do ledničky uležet.
…
více o Cottage s kukuřicí a česnekem
Česnek utřít se solí, přidat olej a grilovací koření (možná je i vlastní směs), nechat vše cca 5 min. odležet.
Potom…
více o Grilovaný hermelín s česnekem
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Listové těsto rozválíme a položíme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto jemně…
více o Slaný koláč se sýrem Cottage