Piškotový plát s broskvemi a želatinou

3.46

hodnoceno: 13
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 8
      ks vejce
    • 2
      ks vanilkový cukr
    • 180
      g cukr krystal
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 1
      ks smetana ke šlehání
    • 2
      ks zakysaná smetana
    • 1
      ks broskvový kompot
    • 2
      ks želé

Postup přípravy receptu

  • Do bílků dáme špetku soli a vyšleháme tuhý sníh. Za stálého šlehání postupně přidáváme cukr a žloutky. Nakonec přidáme mouku.
  • Těsto vlijeme na nízký plech a povrch zarovnáme. Dáme péct do předehřáté trouby na 180–200 stupňů.
  • Na vychladlý plát rozetřeme smetanovou směs (ušleháme šlehačku a přidáme zakysanou smetanu a cukr).
  • Poklademe na kousky pokrájenými broskvemi.
  • Poté dle návodu připravíme želatinu a přelijeme ovoce.
  • Dáme vychladit.
Zařazení: Moučníky Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: