Do formy domácí pekárny dáme ingredience dle pořadí. Pekárnu nastavíme na program „základní bochník“. Na kostičky nakrájenou klobásu přidáme po zaznění signálu pro přidání ingrediencí. Místo klobásy můžeme dát i jiný salám.
Brambory nakrájené na drobné kostičky vaříme zalité půllitrem vody se solí a kořením (nové koření předem podrtíme)…
více o Bramborová omáčka s klobásou
Rýži uvaříme v lehce osolené vodě raději více do měkka. Prochladlou smícháme s ostatními surovinami. Necháme chvíli…
více o Rýžové lívanečky s tvarohem
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Trochu zatvrdlé housky nakrájíme na tenké plátky (3-4 mm), mléko nalijeme v nízké vrstvě na mělký talíř a 1/3 plátků…
více o Žemlovka s jablky a tvarohem