Těsto vyválíme a dáme do koláčové formy i přes okraje. Smícháme parmazán, česnek a bylinky. 1/3 směsi posypeme těsto, na to rozložíme cuketu nakrájenou na tenká kolečka, osolíme, opepříme a opakujeme vrstvu ještě jednou. Rajčátka přepůlíme, dáme navrch a pomažeme olivovým olejem. Rozšleháme vejce se smetanou a pokapeme po povrchu. Jako poslední přijde zbylá 1/3 směsi sýra s bylinkami a česnekem. Pečeme na střední příčce na 180–200 stupňů dozlatova.
V mléce uvaříme hustý pudink a osladíme ho. Necháme vychladit. Listové těsto vyválíme a nakrájíme na obdélníky asi 10×5…
více o Koláčky z listového těsta
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Kuřecí maso a žampiony nakrájíme na malé kostky popř. nudličky. Do většího hrnce dáme vařit vodu na těstoviny, kterou…
více o Těstoviny s kuřetem a houbami