Rozválíme listové těsto, natřeme kečupem, na to dáme nakrájenou anglickou slaninou, plátky eidamu, šunku, žampiony, nastrouháme hermelín, posypeme na drobné kostičky nakrájenou kapií a posypeme kořením na pizzu. Zavineme, potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme v rozehřáté troubě.
Nálev převaříme a necháme vychladnout. Každou okurku nakrojíme trochu nožem a vtlačíme do něj stroužek česneku. Takto…
více o Česnekové okurky sterilované
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky
Paštičky se dělají z list. těsta. Těsto vyválet a vykrajovat kolečka. Jedno plné a dvě s vykrojeným středem, dávat na…
více o Sýrové paštičky švýcarské